Izdvojene vijesti

Osnovana koordinacija HNS-ovih članova u izvršnoj vlasti

Osnovana koordinacija HNS-ovih članova u izvršnoj vlasti

Zagreb, 26. listopada 2014. godine – Sukladno zaključcima Predsjedništva HNS-a osnovana je koordinacija HNS-ovih članova u izvršnoj vlasti u jedinicama lokalne samouprave. 1. sjednica održana je u subotu, 25. listopada 2014. godine, u Zagrebu, a na koordinaciji je uz sve istaknute HNS-ove dužnosnike sudjelovala i predsjednica HNS-a, prva potpredsjednica Vlade te ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić.

Pročitajte više » | 27.10.2014.

24 godine HNS-a: I dalje ćemo stajati na poziciji zdravog razuma

24 godine HNS-a: I dalje ćemo stajati na poziciji zdravog razuma

Zagreb, 13. listopada 2014. - Na današnji dan, prije točno 24 godine, 13. listopada 1990. godine, osnovan je HNS. Kroz cijelu svoju povijest HNS je uvijek bio politički projekt koji je svoje glasove i potporu zasluživao svojim radom i rezultatima, istaknula je na konferenciji za medije održanoj u povodu 24. rođendana stranke predsjednica HNS-a, prva potpredsjednica Vlade i ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić. Dodala je kako se stranka ponosi činjenicom da HNS nije izbor građana zbog obiteljske tradicije ili iz ekstremističkog stava, nego zbog toga što je tako odlučio svojim razumom i argumentima, što, poručila je, nije najlakši put, ali je najsigurniji i najutemeljeniji.

Pročitajte više » | 14.10.2014.

Vesna Pusić: Vrijeme je da se okrenemo prezentiranju rezultata

Vesna Pusić: Vrijeme je da se okrenemo prezentiranju rezultata

Zagreb, 11. lipnja 2014. - "Vjerujemo da je ovo zadnja rekonstrukcija Vlade u ovom mandatu i da ćemo se sada okrenuti prezentiranju rezultata rada Vlade i svih ministarstava", poručila je predsjednica HNS-a, prva potpredsjednica Vlade i ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić u povodu promjena u timu Vlade RH koje su danas prezentirane.

Pročitajte više » | 16.06.2014.