Izdvojene vijesti

Vesna Pusić: Glas za HNS je glas za vrijednosti i jasan stav

Vesna Pusić: Glas za HNS je glas za vrijednosti i jasan stav

Zagreb, 1. svibnja 2015. godine – „HNS je apsolutno neophodna stranka u Hrvatskoj, mi nismo stranka koja ignorira vrijednosti i političke stavove. Postalo je uobičajeno u hrvatskoj politici da se može sa svakim, tko da više i na koga se može progurati. To nije naš stav i svatko tko se opredijeli za HNS zna za što će se svaki naš član zalagati“, poručila je predsjednica HNS-a, prva potpredsjednica Vlade i ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić na konferenciji za medije održanoj u Zagrebu u sklopu sastanka organizacijskog jačanja HNS-a za 1. izbornu jedinicu.

Pročitajte više » | 07.05.2015.

\

\"Želimo efikasnije upravljanje državnom imovinom\"

Varaždin, 21. travnja 2015.- U Varaždinu je održan sastanak Koordinacije HNS-ovih članova u izvršnoj vlasti u jedinicama lokalne samouprave na kojem se raspravljalo o izmjenama i dopunama Zakona o upravljanju i raspolaganju imovinom u vlasništvu Republike Hrvatske te učincima mini porezne reforme na jedinice lokalne samouprave.

Pročitajte više » | 27.04.2015.

Josip Jambrač v.d.predsjednika podružnice Vrbovec

Josip Jambrač v.d.predsjednika podružnice Vrbovec

Dražen Sudinec nije više predsjednik HNS-a Podružnice Vrbovec, niti je više član HNS-a.

Na održanoj sjednici Predsjedništva Podružnice, odlučeno da će Podružnicu nastaviti voditi potpredsjednik Podružnice i predsjednik Gradskog vijeća Josip Jambrač.
Također su dogovorene aktivnosti oko izlaska HNS-a na izbore za mjesne odbore.

Pročitajte više » | 01.04.2015.

U Zelini održana tribina o integriranom prijevozu u Zagrebačkoj županiji

U Zelini održana tribina o integriranom prijevozu u Zagrebačkoj županiji

Tema integriranog sustava na području grada Zagreba, Zagrebačke i Krapinsko-zagorske županije aktualna je već neko vrijeme, no ipak, javnost još uvijek nije dovoljno upoznata s njome. Kako bi ju približili stanovnicima Prigorja, 26.ožujka je HNS-ova podružnica Sveti Ivan Zelina organizirala javnu tribinu na tu temu.

Pročitajte više » | 27.03.2015.

Veliko pojačanje za HNS u Dugom Selu

Veliko pojačanje za HNS u Dugom Selu

Na tiskovnoj konferenciji HNS-a održanoj 25.ožujka u Dugom Selu objavljen je prelazak g. Nenada Paniana u HNS.Gospodin Panian je dugogodišnji član HSLS-a, a po izlasku iz stranke kratko vrijeme je djalovao kao nezavisni vijećnik u gradskom vijeću grada Dugog Sela.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pročitajte više » | 26.03.2015.

obilježen Dan žena u Ivanić Gradu

obilježen Dan žena u Ivanić Gradu

Hrvatska narodna stranka – liberalni demokrati, podružnica Ivanić Grad, obilježila je u subotu 07.03. Međunarodni dan žena, te u znak zahvalnosti i pažnje, kao i prijašnjih godina, muški su članovi HNS-a podružnice Ivanić Grad dijelelili sugrađankama ruže koje su s ljubljavu i veseljem izradile članice Ženske inicijative HNS-a Ivanić Grad.

Pročitajte više » | 16.03.2015.

Hrvoje Košćec još uvjerljivije do pobjede

Hrvoje Košćec još uvjerljivije do pobjede

Na ponovljenim lokalnim izborima u Svetom Ivanu Zelini Hrvoje Košćec ponovno je izabran za gradonačelnika. S osvojenih 62% još uvjerljivije je došao do novog mandata i potvrde dobrog rada na korist građana Zeline. Lista koju je  predvodio Hrvoje Košćec osvojila je većinu u gradskom vijeću i tako HNS -u osigurala još više vijećnika. Na taj način podružnice Zelina je postala najuspješnija podružnica HNS-a u cijeloj Hrvatskoj.

Pročitajte više » | 12.03.2015.

Dubravko Ponoš izabran za predsjednika HNS-a Zagrebačke županije

Dubravko Ponoš izabran za predsjednika HNS-a Zagrebačke županije

U demokratskom ozračju, s tri kandidata za predsjednika županijske organizacije HNS-a Zagrebačke županije, u neizvjesnoj borbi, za predsjednika ŽO izabran je Dubravko Ponoš iz Svetog Ivana Zeline. Skupština je održana 20.veljače u Zagrebu pred sedamdesetak delegata iz cijele županije.

Pročitajte više » | 12.03.2015.