Izdvojene vijesti

Novo vodstvo Ženske inicijative Samobor

Novo vodstvo Ženske inicijative Samobor

Krajem lipnja ove godine na izbornoj skupštini interesnog odbora Ženske inicijative HNS-a podružnice Samobor izabrano je novo vodstvo. Za predsjednicu Ženske inicijative HNS-a Samobor je izabrana gđa Mirjana Kožić, a novoizabrane potpredsjednice su gđa Suzana Kumerički i gđa Pavica Skok.

Pročitajte više » | 19.07.2016.

Izabrano novo vodstvo HNS-a Zaprešić

Izabrano novo vodstvo HNS-a Zaprešić

Na izbornoj skupštini HNS-a Zaprešić koja je održana u nedjelju, 10.srpnja, podružnica je dobila novo vodstvo.

Nakon godina stagnacije, bez pravih aktivnosti i rezultata, zaprešički HNS sada s pravom računa na novi uzlet.

Pročitajte više » | 11.07.2016.

Još jedna uspješna biciklijada HNS-a Velika Gorica

Još jedna uspješna biciklijada HNS-a Velika Gorica

Desetu Turopoljsku biciklijadu HNSa nije spriječila ni kiša. Na pucanj turopoljskog topa u nedjelju, 19. lipnja pedaliralo se sve u šesnaest iz centra Velike Gorice pa sve do izletišta 'Odranski ribič'. Pridružili su nam se i HNSovci iz Dugog Sela, Orla i Rugvice te ekipa Ženske inicijative HNSa Grada Zagreba, koja je pomagala u organizaciji.

Pročitajte više » | 28.06.2016.

održan sastanak i otvorene nove prostorije

održan sastanak i otvorene nove prostorije

Posebno svećano bilo je u utorak, 31.5. u HNS-u Zagrebačke županije. Nakon godina potrage i čekanja, napokon su otvorene nove prostorije koje zajednički koriste HNS ZŽ i podružnica Trnje. Poklopilo se to i s obilaskom novog predsjednika HNS-a Ivana Vrdoljaka Zagrebačkoj županiji.

Pročitajte više » | 03.06.2016.

Održana Izborna skupština mladih HNS-a

Održana Izborna skupština mladih HNS-a

U utorak, 2.ožujka održana je izborna skupština Interesnog odbora mladih HNS-a Zagrebačke županije. Odličan odaziv mladih članova HNS-a dokaz je da među mladima ima puno osjećaja odgovornosti prema stvarima koje se događaju u politici, kao i želje da se mladi više uključe u kreiranje politika koje za cilj imaju jačanje pozicije mladih u društvu.

Pročitajte više » | 07.03.2016.

10. Susreti Političke akademije HNS-a donijeli rekordnu posjećenost

10. Susreti Političke akademije HNS-a donijeli rekordnu posjećenost

Završili su i 10. Sportski susreti HNS-ovaca koji su i ove godine održani u prekrasnom okruženju Centra Tuheljske toplice. Ove godine okupio se rekordan broj članova iz cijele Hrvatske, a održana su i zanimljive sportska natjecanja.

Pročitajte više » | 06.07.2015.

Terme Tuhelj spremne za 10. Susrete Političke akademije HNS-a!

Terme Tuhelj spremne za 10. Susrete Političke akademije HNS-a!

Tuhelj, 17. lipnja 2015. – Terme Tuhelj spremne su za održavanje 10. Susreta Političke akademije HNS-a za sve izabrane predstavnike u JL(R)S. Susreti će se ove godine održati 5. srpnja.

Svoja sportska umijeća u osamnaest sportskih disciplina pokazat će vijećnici sportaši iz svih HNS-ovih županijskih organizacija.

Pročitajte više » | 02.07.2015.

„HNS može pružiti građanima normalnu opciju i zdrav izbor“

„HNS može pružiti građanima normalnu opciju i zdrav izbor“

Zagreb, 11. svibnja 2015. godine - Sastankom u Zagrebu za Županijsku organizaciju HNS-a Zagrebačke županije nastavljene su pripreme HNS-a za parlamentarne izbore. „Cilj je sastanaka poslušati članstvo i vidjeti kako se najbolje pripremiti za izbore. Dva su razloga za to – prije ljeta moramo dogovoriti s kim i kako ćemo nastupiti na parlamentarnim izborima, a drugi razlog je programske prirode. Prije konačnog definiranja programa s kojim ćemo nastupiti na parlamentarnim izborima želimo razgovarati, poslušati primjedbe, kritike i pohvale naše organizacije“, poručio je na konferenciji za medije održanoj uoči sastanka potpredsjednik HNS-a i ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak. „Naša organizacija nebrojeno je puta dokazala da je, bez obzira što su posljednjih desetak godina mnoge političke opcije dolazile i odlazile, HNS etabliran na hrvatskoj političkoj sceni“, rekao je Vrdoljak, istaknuvši kako upravo takav i s optimizmom HNS ulazi i u pretkampanju, a prioritet mu je ne dopustiti potpunu bipolarizaciju političke scene.

Pročitajte više » | 13.05.2015.